/    /  Partnere

Partnere

Vi allierer oss gjerne med andre selskaper eller organisasjoner som har lik filosofi som oss. Vi samarbeider med partnere der vi kan jobbe sammen og støtte hverandre. Her er noen av dem:

SCANDINAVIAN OUTDOOR GROUP

Scandinavian Outdoor Group (S.O.G.) er en sammenslutning av ledende og fremstående skandinaviske varemerker innenfor friluftsliv. Selskapene samarbeider fremfor alt på det internasjonale markedet for å styrke bildet av troverdighet, kvalitet og god service for skandinaviske varemerker og produkter og for vår respekt for naturen. S.O.G. består blant annet av Hilleberg, Fjällräven, Haglöfs, Optimus, Klättermusen og Craft.

Les mer om Scandinavian Outdoor Group

ICEHOTEL

200 kilometer nord for polarsirkelen i den lille byen Jukkasjärvi ligger ICEHOTEL, verdens største hotell lagd av snø og is. ICEHOTEL er verdenskjent for det unike konseptet, den fantastiske kunsten og de enestående opplevelsene.

Les mer om Icehotel

NATURENS BÄSTA

Naturens Bästa er kvalitetsmerket for ansvarsbevisst opplevelsesturisme i svensk natur, ofte kalt økoturisme. Arrangementer som er merket med Naturens Bästa, garanterer høy kvalitet på opplevelser, godt vertskap, oppdagelsesglede og lokalt preg kombinert med et aktivt ansvar for natur og miljø. Kvaliteter som både vi og Naturens Bästa legger stor vekt på.

Les mer om Naturens Bästa

GRÄNSFORS BRUK

Gränsfors Bruk i Hälsingland er søsterselskapet vårt. Her blir det produsert økser i ulike former og til en rekke ulike bruksformål, som selges til hele verden. Sverige er faktisk ledende på økseproduksjon, og her i Gränsfors har det vært produksjon siden 1902!

Les mer om Gränsfors Bruk

SKISTAR ÅRE

Åre er naboen vår. Det er Sveriges absolutt største skianlegg. SkiStar Åre holder bakker og løyper i gang om vinteren, og vi vil ikke at de som kjemper i kulden skal fryse. Alle løypebaser er derfor utstyrt med Woolpower!

Les mer om SkiStar Åre her!

EOG ASSOCIATION FOR CONSERVATION

EOG Association for Conservation ble etablert i 2006 og er et initiativ fra den europeiske friluftsbransjen for å beskytte villmarksområdene vi setter så stor pris på.

Friluftsbransjen vedkjenner at det er helt nødvendig å bevare og beskytte naturen, og samler derfor inn penger fra bransjen for å gi støtte direkte til bevaringsprosjekter.

Les mer om EOG her!