/  Returer og Reklamasjon

Returer og Reklamasjon

Om du trenger å returnere en vare til oss så er det du som kunde som har ansvaret for varen samt forpakningen. Det er derfor viktig at du pakker ned varen slik at varen eller forpakningen ikke skades. Om en skade skulle oppstå under transporteringen skal du rapportere skaden til transportfirmaet som leverte varen til deg.

Din angrerett (angrefrist) gjelder inntil til 14 dager. Vil du utnytte deg av din angrerett er du ansvarlig for å holde varen i like god stand som når du fikk den. Du får ikke bruke varen, men kan selvfølgelig forsiktig prøve eller undersøke den. Om varen skades eller blir borte på grunn av at du har vært uforsiktig, mister du angreretten. Alle prislapper og etiketter skal være helt intakt og Woolpower aksepterer ikke returer hvis etiketten har blitt tatt bort. Angreretten gjelder ikke Woolpowers truser og boxere. (Boxer Briefs LITE).

Om du ønsker å returnere det ubrukte produktet, fylle ut skjemaet under. Du vil da motta en retur frakt ed sendt til deg som kan brukes til å returnere varen. Returer skal sendes som brev eller pakke til oss, ikke som oppkrav. Din kontaktinformasjon, samt Woolpowers kontakt informasjon står ferdig oppført på returfraktseddelen.

Returer skjer på kundens bekostning. Woolpower betaler selvfølgelig returkostnaden for å sende tilbake varer som er defekte eller varer som er pakket feil. Fraktkostnaden trekkes automatisk fra beløpet som du skal få tilbake. Om du utnytter din angrerett, betales pengene tilbake innen 30 dager fra den dag Woolpower tar i mot varen. Woolpower tar kun imot varer som er kjøpt via vår nettbutikk.

Melding om retur / garanti